Jan Janssen

Java

In Java gevorderden (voorheen Java 2) implementeren de laatstejaarsstudenten een (vrij te kiezen) animatie-project. Hieronder vind je enkele (van de betere) voorbeeldprojecten.

Brian Bergmans - One Man Army (2012-2013)

Schermafbeelding:

Download en dubbelklik op brianbergmans.jar.

Jeffrey Van Calster - Super Pacman (2012-2013)

Schermafbeelding:

Download jeffreyvancalster.zip, pak uit in een bepaalde folder op je harde schijf (zodat je gebruik kan maken van de juiste afbeeldingen en level-bestanden) en dubbelklik op "jeffreyvancalster.jar".

Jan Renkin - Bricks (2011-2012)

Schermafbeelding:

Download en dubbelklik op janrenkin.jar.

Jonah Hulselmans - Chain Reaction (2011-2012)

Schermafbeelding:

Download en dubbelklik op jonahhulselmans.jar.

Brett Daman - Counter Terrorism (2010-2011)

Schermafbeelding:

Download brettdaman.zip, pak uit in een bepaalde folder op je harde schijf (zodat je gebruik kan maken van de juiste afbeeldingen, geluidsbestanden en highscores) en dubbelklik op "brettdaman.jar".

Koen Van den Eynde - Traffic Jam (2010-2011)

Schermafbeelding:

Download koenvandeneynde.zip, pak uit in een bepaalde folder op je harde schijf (zodat je gebruik kan maken van de juiste afbeeldingen en level-beschrijvingen) en dubbelklik op "koenvandeneynde.jar".

Davy Vueghs - Tetris (2009-2010)

Schermafbeelding:

Download davyvueghs.zip, pak uit in een bepaalde folder op je harde schijf (zodat je gebruik kan maken van de juiste afbeeldingen, geluidsbestanden en highscores) en dubbelklik op "davyvueghs.jar".

Dieter Wens - Duckhunt (2009-2010)

Schermafbeelding:

Download dieterwens.zip, pak uit in een bepaalde folder op je harde schijf (zodat je gebruik kan maken van de juiste afbeeldingen, geluidsbestanden en highscores) en dubbelklik op "dieterwens.jar".

Kris Melis - Massive Attack Space Quadron (2009-2010)

Schermafbeelding:

Download krismelis.zip, pak uit in een bepaalde folder op je harde schijf (zodat je gebruik kan maken van de juiste afbeeldingen, geluidsbestanden en highscores) en dubbelklik op "krismelis.jar".

Ruben Dens - Pacman (2009-2010)

Schermafbeelding:

Download rubendens.zip, pak uit in een bepaalde folder op je harde schijf (zodat je gebruik kan maken van de juiste instellingen) en dubbelklik op "rubendens.jar".

Lorenz Hambsch - Actie/adventure game (2008-2009)

Enkele schermafbeeldingen:

Download lorenzhambsch.zip, pak uit in een bepaalde folder op je harde schijf (zodat je gebruik kan maken van de juiste afbeeldingen en instellingen) en dubbelklik op "lorenzhambsch.jar".

Tom Jannes - Space Invaders (2008-2009)

Schermafbeelding:

Download tomjannes.zip, pak uit in een bepaalde folder op je harde schijf (zodat je gebruik kan maken van de juiste afbeeldingen, geluidsbestanden en de highscores) en dubbelklik op "tomjannes.jar".

© 2014 - KHKempen - Jan Janssen